Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Välj ditt land Sverige Sverige
Fraktfritt över 450 SEK
Leverans inom 3 till 5 arbetsdagar
Säker betalning med 3D Secure

Hydrosonic pro

Professionell tandvård

Med Hydrosonic pro får du den där känslan av professionellt rengjorda tänder varje gång du borstar – även med tandställning, implantat, känsligt tandkött... och de svåråtkomliga ytorna.

Sju olika borstinställningar: Hitta din favorit….njut av perfekt tandrengöring.

Kraftfullt batteri: Mer än 60 minuters borstning från en USB-laddning

Tre innovativa borsthuvuden: Power, sensitive och single

Perfekt rengöring: Även på svåråtkomliga ytor... tack vare CURACURVE®   – liten vinkling, stor skillnad

Munvård som konst

Tandborstning blir inte mer exakt än så här. Vårt borsthuvud "single" är det ultimata valet för rengöring av både tand-för-tand och tandköttskanten. Nu kan du rengöra mellan tänder, broar, retainers och tandställning - perfekt och enkelt. Schweizisk borsthuvudsteknik när den är som bäst.

Borsthuvud som når överallt

Borsthuvud med exceptionell design. I stället för konventionell nylon - tunna, skonsamma, borststrån i Curen® – som omfamnar varje tand för effektivare rengöring. Och eftersom borsthuvudet är så litet... nås alla ytor på dina tänder lättare.

Vad är din svängningsnivå? Välj mellan 7 olika

Från 44.000 till 84.000 underbart skonsamma borströrelser per minut. Din Hydrosonic pro eltandborste ger dig en professionell känsla. Välj din svängningsnivå och börja borsta.

60 minuters borstning på en laddning

Upp till 30 borstningspass. Ja verkligen. Och kraften förblir exakt densamma under hela laddningen. Och det säger sig självt att du kan ladda via USB. Vad skulle du annars förvänta dig?

Liten vinkel, stor skillnad

CURACURVE® är en vinkel på borsthuvudet på endast 10 eller 15 grader. Men det gör en stor skillnad. Nu kan du enkelt rengöra de svåråtkomliga ytorna - bakom kindtänderna och på insidan. Detta är resultatet när tandläkare designar tandvårdsprodukter.

Hydrosonic på resan

Det är ett reseset. Det är lätt, det är kompakt, det är praktiskt. Så du kan alltid ge dig själv den munvård du förtjänar. Du kan alltid ha din Hydrosonic pro nära till hands.

Munhälsa med en knapptryckning

Vi ignorerade elektriska tandborstar under en lång tid. Det gjorde också Curaprox expert prof. Dr. med. dent. Ueli P. Saxer. Sedan upplevde vi alla en aha-känsla! Hydrosonic pro har använts av många sedan dess.

VIDEO FÖR PROFESSIONELL TANDBORSTNING

Ett borsthuvud för varje scenario

Hydrosonic pro eltandborste levereras med tre innovativa borsthuvuden – power, sensitive och single - alla utvecklade och tillverkade i Schweiz. Vilket passar dig?

German Design Award 2021

Vinnare i kategorin "Utmärkt produktdesign för medicinsk rehab och hälsovård"

”Borsthuvudets specialdesign förenklar tandvården även vid komplicerad ortodonti och tandställningar.”

Enzycal

Skonsam, mild,
effektiv.
Passar perfekt
till sonisk eltandborste

Läs mer Köp

CS single

Tand för tand

Läs mer Köp

Implantat

Eftersom de förtjänar särskild vård

Läs mer Köp