Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Välj ditt land Sverige Sverige
Fraktfritt över 450 SEK
Leverans inom 3 till 5 arbetsdagar
Säker betalning med 3D Secure

CS single tandborste

När mindre är mer

Plack på tänder och i tandköttskanten. Missfärgade partiklar. CS singel städar upp - även i de svåråtkomliga ytorna. Det är som att ha en personlig tandhygienist i badrummet. 

En minimal borste. Exakt, exceptionell vård.

6mm långa ultratunna borststrån i Curen®

Inget behov av tandkräm. Perfekt på resan.

Rengör i dessa svåråtkomliga ytor ... även med tandställning

Vi ❤️ CS single

Tandborstentusiaster älskar att göra dessa exakta, skonsamma rörelser längs tandköttet - rengöring på platser där det knappast verkar möjligt. Även mellan tänder och tandställning eller retainers

Varför “CS single”?

Eftersom allt hårt arbete utförs av en enda liten borste. Därför är den perfekt för rengöring tand-för-tand och för tandköttskanten. Det är det ultimata sättet att rengöra tänderna. Det är dags att tillbringa lite kvalitetstid med dig själv.

Liten borste... stor skillnad

Större är inte alltid bättre. Litet borsthuvud. Enorm rengöringskraft.

Gammalt sätt. Ny teknik. 

Förr i tiden – innan den moderna tandborsten uppfanns – borstade folk också tänderna. De tuggade kvistar eller rötter tills ändarna var slitna ... och använde dem som tandborstar. CS-single är inspirerad av denna tradition. 

Fint gör det

Borststråna i CS single är något grövre än borststråna i våra andra tandborstar. Placera försiktigt de yttre borststråna så att de går innanför tandköttskanten. När du borstar noggrant, tand-för-tand, rengörs hela området över och under tandköttskanten.

Alltid vid din sida  

Det finns inget behov av tandkräm. Så du kan rengöra med CS single när du vill ... medan du tittar på en film, läser en bok, väntar på bussen eller reser till jobbet med tåget ...

Att borsta med CS single är chill.

Det krävs lite övning för att behärska dessa exakta, mjuka rörelser längs tandköttskanten. När tekniken sitter, är det det ultimata sättet att borsta. Glada användare gör det medan de är på Facebook eller tittar på en film.

Rengör på rätt sätt

Styr CS singelborsten längs din tandköttskant med exakta, skonsamma rörelser – med minimalt tryck. Curaprox utvecklade CS singelborsten speciellt för denna borstningsmetod – känd som "solotekniken".

Håll borsten vertikalt och placera den på ena sidan av tanden

Flytta försiktigt borsthuvudets borststrån så att de nuddar vid tandköttskanten 

Nu flyttar du CS single med exakta, skonsamma, cirkelrörelser längs tandköttet - från ena sidan av tanden till den andra

HUR DU ANVÄNDER DIN CS 1006 SINGLE-BORSTE

Hydrosonic pro

Sonisk eltandborste med single borsthuvud

Läs mer Köp

Ditt tandkött

Visa det att du bryr dig

Läs mer Köp

Mellanrumsborstar

Effektiv borstning i utrymmena mellan tänderna

Läs mer Köp