Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Välj ditt land Sverige Sverige
Fraktfritt över 450 SEK
Leverans inom 3 till 5 arbetsdagar
Säker betalning med 3D Secure

OM OSS

HÄLSA BÖRJAR I MUNNEN

En frisk kropp kräver en frisk mun – det är målet för det schweiziska företaget Curaden. I centrum står företagarfamiljen Breitschmid och varumärket Curaprox.

Entreprenören Ueli Breitschmid tror på en bättre värd: “Vi kan skapa den – och det ligger i våra egna händer”. Hans munvårdsföretag Curaden säljer mer än bara produkter. Att dela med sig av sina kunskaper om hur man håller munnen frisk hela livet är familjeföretagets åtagande – det ligger i varje persons egna händer att ta hand om dem själva och deras hälsa. Detta är baserat på övertygelsen att god hälsa börjar i munnen, att vägen till kroppen är genom munnen.

Ett system för förebyggande

Curaden går sin egen väg jämfört med dess internationella konkurrenter – inte bara med dess flexibilitet eller dess historia som består av 70 års tradition. Framför allt är Curaden hängivet intelligent sammanförande av personer och överföring av kunskap. Curaden ger en viktig roll till förebyggande i munvårdsbranschen. Tandläkare, specialister och andra inom tandvården utbildas därefter. Förebyggande inom munvård är det som avgör företagskulturen. Detta är ett modernt tankesätt och implementeras regelbundet av Curaden – det förs fram under Christine Breitschmids ledarskap, den tredje generationen i hennes familj som för företaget framåt.

Funktionalitet och glädje

Idag är Curaden en internationellt ledande leverantör av holistiska munvårdskoncept i fler än 70 länder. “Bättre hälsa för dig” är den filosofi som utgör kärnan i allt som företaget gör. Denna lärosats betonar vikten av munhälsa och dess förhållande till allmänhälsa. Oavsett om det är en mellanrumsborste, en tandborste med särskilt tunna och noggrant arrangerade borststrån, en elektronisk sonisk tandborste, en munskölj, ett babykit eller en skonsam tandkräm, så levererar varumärket Curaprox, dess produkter, dotterbolag och samarbetspartner runtom i världen färgstark lekfullhet som förenar hälsa med glädje.

Curaden utvecklar munvårdsredskap som är så skonsamma och effektiva som möjligt, i samarbete med experter inom forskning, utbildning och praktik. Curaprox är ett munvårdsvarumärke som tillhör Curaden AG, baserat i Schweiz.

Läs mer