Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Välj ditt land Sverige Sverige
Fraktfritt över 450 SEK
Leverans inom 3 till 6 arbetsdagar
Säker betalning med 3D Secure

BÄTTRE HÄLSA FÖR DIG

OM OSS

Curaprox – varumärket från Curaden – tillhandahåller förstklassiga schweiziska munvårdsprodukter.

På Curaden har vi varit besatta av munhälsa sedan 1972. Munhälsa är viktigt. Det handlar om mer än vita tänder och frisk andedräkt. Det handlar också om friska organ. Och en frisk kropp.

Det är därför Curaden arbetar så nära tandläkare för att utveckla exceptionella Curaprox produkter. Attraktiva, skonsamma och effektiva produkter som är ett nöje att använda.

Och vi har samarbetat med dentalprofessionen runt om i världen för att utveckla ett banbrytande utbildningsprogram för deras kollegor. Vi utbildar och certifierar tusentals munhygieninstruktörer över hela världen varje år. Våra instruktörer hjälper sedan till att motivera dig och ge dig de färdigheter du behöver för att enkelt hålla munnen, tänderna och tandköttet i perfekt skick ... så att du kan uppleva skillnaden.

Att borsta tänderna är kul med Curaprox. Det är lätt. Du kan se de positiva resultaten. Och våra vackra produkter håller dig motiverad att rengöra noggrant. Vi kommer aldrig att sluta i vår strävan att göra de mest effektiva, skonsamma och attraktiva munvårdsprodukter i världen. Vilket är hur vi vinner nya Curaprox fans varje dag.