Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Välj ditt land Sverige Sverige
Fraktfritt över 450 SEK
Leverans inom 3 till 5 arbetsdagar
Säker betalning med 3D Secure

Tandkräm Enzycal

Skonsam – och extremt effektiv

Glöm de vanliga aggressiva ingredienserna i tandkräm. Vi använder endast ingredienser som fungerar naturligt med din kropp .... såsom enzymer som ökar den skyddande effekten i din saliv. 

Skonsam tandkräm, frisk mun.

Sonisk eltandborstvänlig

Ingen SLS, ingen Triklosan, inga mikroplastpartiklar

Tillverkad i Schweiz

Tandemaljen – vi älskar dig

På Curaprox, vårdar vi tandemaljen - istället för att slita ner den. Våra enzymer är skonsamma. Och Enzycal – till skillnad från andra tandkrämer –slipar inte ner emaljen. Med låga RDA värden på ~ 30 till ~ 60, på RDA nötningsskala, har du inget att oroa dig för. Med Enzycal har du allt att vinna.

Varför enzymer?

Enzymer som finns naturligt i vår saliv bekämpar bakterier. Enzymerna i Enzycal förstärker den kampen... ökar den naturliga kraften i vår saliv. De hjälper också till att ersätta förlorade mineraler och kalcium i din tandemalj ... och ge en antiviral och svampdödande effekt.

Fluor – extremt bra på sitt jobb

Fluor stärker din tandemalj. Och mycket snart efter borstning, gör den emaljen resistent mot syraattacker. Den remineraliserar områden - inklusive de som har attackerats - och minimerar tillväxten av skadliga bakterier. Man kan säga att fluor är ganska bra på att förebygga karies.

SLS? Absolut inte

Tyvärr, SLS – skumningsmedel (natrium lauryl ulfat) - kan fortfarande hittas i många tandkrämer. Det angriper cellerna i munslemhinnan – vävnaden som omger munnen. Det leder till smärtsam irritation, skador och munsår. Naturligtvis finns detta inte i Enzycal - eller någon av våra tandkrämer.

Vill du njuta av smaken på din mat?

Normala tandkrämer innehåller för mycket mentol. Detta torkar ut munnen, minskar flödet av saliv ... och sänker munnens naturliga försvar. Och det betyder att mat och dryck smakar hemskt efter borstning. Vi föredrar en mild smak och en frisk mun. Vad tycker du?

Välj noga

Många tandkrämer är verkligen inte hälsosamma. Istället leder de till slitage, irritation... och ofta till munsår. Vår forskning visar att våra Enzycal tandkrämer är skonsamma – och extremt effektiva.

CS 5460

Den mest effektiva tandborsten
i världen?

Läs mer Köp

Karies

Nu är
det dags att
skydda dig

Läs mer Köp

Ilande tänder

Aj! Exponerade tandhalsar. Äntligen finns hjälp

Läs mer Köp