Hydrosonic Black Is White

Black Is White är den nya svarta

För den stilmedvetne ... munhälsa får en elegant make over. Den skonsamma, effektiva rengöringen med CURAPROX. Superstylad.

Tre rengöringsnivåer – från 22 000 till 42 000 skonsamma svängningar per minut

Kraftfullt batteri: 60 minuters borstning på en USB-laddning – alltid med full kraft

Med två borsthuvuden ”carbon”. Borststrån med aktivt kol, för skonsam rengöring.

Perfekt rengöring: Även på svåråtkomliga ytor tack vare CURACURVE® – liten vinkel, stor skillnad

Borststrån med aktivt kol för skonsam rengöring

Borsthuvud med borststrån i CUREN® belagda med aktivt kol. De hjälper till att avlägsna missfärgande partiklar utan att skada emaljen. Snygg, innovativ, skonsam rengöring

Borsthuvud med exceptionell design. Exceptionell rengöring.

Borsthuvud med exceptionell design. I stället för konventionell nylon - tunna, skonsamma, borststrån i CUREN® – som omfamnar varje tand för effektivare rengöring. Och eftersom borsthuvudet är så litet... nås alla ytor på dina tänder lättare.

En knapp, tre rengöringsnivåer – alla skonsamma

Ändra nivån med en knapptryckning: Från 22 000 svängningar per minut för en mild tandköttsmassage. Via 32 000 till 42 000 svängningar för full rengöringseffekt. Alla underbart mjuka och skonsamma.

60 minuters rengöringseffekt

Du kan borsta tänderna i 60 minuter på en laddning. Kraften är densamma till sista sekunden. Laddning sker via USB. Kan det bli enklare?

En liten vinkel....ger stor skillnad

CURACURVE® är en vinkel på borsthuvudet på endast 10 eller 15 grader. Men det gör en stor skillnad. Nu kan du enkelt rengöra de svåråtkomliga ytorna - bakom kindtänderna och på insidan. Detta är resultatet när tandläkare designar tandvårdsprodukter.

Hydrosonic på resan

Det är ett reseset. Det är lätt, det är kompakt, det är praktiskt. Så du kan alltid ge dig själv den munvård du förtjänar. Du kan alltid ha din Hydrosonic Pro nära till hands.

Munhälsa. Med stil.

Funktionalitet är viktigt. Men de stilmedvetna vill ha mer. Munhälsa får en elegant make over med Black Is White Hydrosonic. Den skonsamma, effektiva rengöringen med CURAPROX. Superstylad.

Svart borste, vitare tänder

Black Is White Hydrosonic är ett livsstilsval. Svarta skonsamma borststrån i  CUREN®  – belagda med aktivt kol – fångar ögat. Resulterar i vitare, renare tänder. Som ser bra ut.

Whitening

Vitare tänder.
Friskare tänder.

Läs mer Köp

Black Is White tandkräm

Hej skonsamma tandvård. Farväl missfärgningar.

Läs mer Köp

Black Is White eltandborste

Skonsam. Effektiv. Vacker.

Köp