Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Välj ditt land Sverige Sverige
Fraktfritt över 450 SEK
Leverans inom 3 till 5 arbetsdagar
Säker betalning med 3D Secure

Nappen

Gör barn lugna och avslappnade

Och föräldrar. Eftersom denna napp stödjer - i stället för förhindrar - den normala utvecklingen av tänder, gom och käke. Giftfri och helt ofarlig för ditt barn.

Lugnar din ögonsten

Fördelarna med en napp... utan de vanliga följderna – som bettavvikelser

Säkerställer optimal andning genom näsan – bra för koncentration och sömn

Bifunktionell: Tillverkad för att stödja anatomin - naturligt främja utvecklingen av gom och käke

Ett avslappnat barn

Det speciella, mjuka silikonmembranet skapar samma, behagliga känsla som en naturlig bröstvårta. Denna välbekanta känsla stöder de naturliga sug- och sväljreflexerna.

Förhindrar bettavvikelser

Till skillnad från konventionella nappar har denna en platt sugdel. Detta ger gommen utrymme så att den inte får en onormal, hög välvd form. Den platta sugdelen förhindrar också ett öppet bett. Denna napp hindrar också vakuum från att bildas i munnen ... och så förhindrar den bettavvikelser och stöder optimal andning – genom näsan istället för munnen. 

Stöder en normal utveckling av gom och käke.

Sidovingarna på nappens sugdel styr sugtrycket mot käken i stället för mot gommen... säkerställer att gomvalvet utvecklar en fin, rund form. Nappen har utvecklats av Dr Herbert Pick, som inspirerades av att hans son fick korsbett. "Endast 20% av käkens bettavvikelser är genetiska," säger Dr Pick.  

Främjar optimal andning

När gommen växer som den ska – och inte får ett onormalt högt gomvalv – främjas andning genom näsan. Så nappen hjälper till att förhindra andningsproblem – och därmed sömn- och koncentrationsproblem.

Den bästa nappen i världen...

... är bröstet. Moder natur vet alltid bäst. Curaprox napp skapar samma, behagliga känsla som en naturlig bröstvårta och stödjer den naturliga sväljreflexen.

"Mitt barn gillar nappen lite för mycket"

Den okonventionella platta sugdelen på Curaprox nappen fördelar sugtrycket till käken i stället för till gommen... vilket främjar en sund utveckling på alla sätt. Så om ditt barn vill suga lite längre... Oroa dig inte, det är lugnt.

Varför är korsbett och öppet bett så illa?

De främjar munandning, vilket kan leda till problem som störd sömn och koncentrationssvårigheter. Och korrigering av bettavvikelser när barnet blir äldre är något som både du och ditt barn kan vara utan. När tänderna växer på rätt sätt andas barnet genom näsan, vilket är bäst för en sund utveckling. 

Hjälper Curaprox napp omedelbart?

Ja. Den stödjer deras utveckling - på flera sätt - direkt. Dr. Herbert Pick - som utvecklat Curaprox napp - varnar för att hälften av alla barn som använder konventionella nappar utvecklar korsbett eller öppet bett. Välj själva.

Barntandborste

Kul, skonsam, effektiv
– från första tanden

Läs mer Köp

Nappen

Nappar för små och lite större
Den ultimata guiden

Läs mer