Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Välj ditt land Sverige Sverige
Fraktfritt över 450 SEK
Leverans inom 3 till 5 arbetsdagar
Säker betalning med 3D Secure

Bitring

Trippel
kul

Mer än bara en bitring En skallra för att väcka sinnena ... spännande ytor för att främja sensoriska och motoriska färdigheter ... en integrerad träningstandborste. Kul, kul och kul.

Lindrar smärtan vid nya tänder

En leksak för sinnena

Förbered ditt barn för tandborstning

Finns i tre färger – turkos, blått och rosa

Spännande ytor... och en skallra

Det finns mycket att upptäcka... olika ytor, de färgglada bollarna i skallran. Sinnena stimuleras. Barnet leker lyckligt. Smärtan är bortglömd. Föräldrarna är nöjda.

Ser fram emot att borsta tänderna?!

För ditt barn är deras bitring en leksak. Men det är också en lekfull förberedelse för att borsta tänderna för första gången. Den integrerade träningstandborsten masserar deras tandkött och får dem vana vid tandborstning. Ser de fram emot att borsta tänderna? Absolut. 

Första tandvärken?

Deras första tand har anlänt! Men de har ont. Innan du använder en salva ... ge dem bitringen. De vet exakt vad de ska göra med den. Och det kommer att lindra smärtan.

Mjölktänder är platshållare för vuxna tänder

Bitringen utvecklades av Dr Nadja-Marina Kellerhoff. Den hjälper ditt barn att förbereda sig för sin första tandborstning. Detta är det bästa sättet att hålla de första tänderna friska.

Tre färger...

... tre gånger så kul. Ljusblå, rosa och turkos. Ge dem deras favoritfärg och se dem instinktivt använda den. Adjö tandvärk. Hej stora leende.

När
mjölktänderna
bryter igenom

Framtänderna kommer först. Kindtänderna är de sista. Det börjar vid ungefär sex månader. Under de kommande 20 månaderna utvecklas mjölktänderna ... en efter en. 

När tänderna "bryter igenom"... Aj! 

Den första lilla tanden är speciell för föräldrarna. Men inte för barnet. Vissa har lindriga besvär. Andra har mera ont. Detta är inte över förrän alla de 20 mjölktänderna är på plats. 

Behöver mitt barn en bitring?

Spädbarn har en enkel lösning för att lindra smärtan vid nya tänder. De biter i det som är närmast. Så det är bäst om det är en giftfri - och helt säker - bitring rekommenderad av barnläkare och tandläkare. En som gör det trevligare att få nya tänder - för ditt barn och för dig.

Vad kännetecknar en bra bitring? 

Den måste lindra deras smärta. Vad sägs om spännande ytstrukturer att utforska... för att hjälpa till att utveckla sensoriska och motoriska färdigheter? En träningstandborste för att göra ditt barn intresserad och nyfiken på borstning? Ett stimulerande skallra? Skramla på.

Nappen

Nappar för små och lite större
Den ultimata guiden

Läs mer