Växtbaserad healing
Härliga örter och naturliga ingredienser - inklusive extrakt från echinacea, bitter orange, devil’s claw and indian pennywort - ger näring åt vävnaden i munnen ... och hjälper till att stoppa inflammation.
Håll dig fräsch länge
Känn dig fräsch, känn dig trygg... långt efter att du borstat tänderna. Små mentolkulor i tandkrämen ger dig en uppfriskande och långvarig fräschör.
Varför Be you?
De livfulla färgerna. De läckra, fräscha smakerna. Skonsam blekning med ett naturligt enzym som också vårdar tandemalj och tandkött Be you Vacker inifrån och ut.
Ren glädje? Av att borsta tänderna?
Vi vet alla hur tråkig och enformig den dagliga rutinen kan bli. Du förtjänar bättre. Be you Det är dags för en smakexplosion. Sex djärva smakkombinationer för att ge variation – och ren glädje – till din borstning.
Skonsam, naturlig, blekning – enzymatisk
Vackra, friska tänder ger dig självförtroende och livsglädje. Men blekning på vanligt sätt kan vara smärtsamt. Och det kan vara skadligt. Till skillnad från Be you whiteningtandkräm. Varför? Den bleker enzymatiskt ...
Ett enzym, en naturlig process, vitare tänder
Be you innehåller glukosoxidas – ett naturligt enzym. Det är ett protein som startar en metabolisk process. Glukosoxidas i munnen leder till bildandet av syre ... vilket i sin tur leder till skonsam blekning.
Två mycket önskvärda biverkningar
Först... i) glukosoxidasen omvandlas till väteperoxid i saliv ii) Detta bekämpar direkt bakterier. För det andra... i) Det aktiverar laktoperoxidassystemet i saliv ii) Detta har också en antibakteriell – samt en antiviral och svampdödande – effekt.
Tandemaljen... “I love you, honey”
Ingen skadlig blekning. Inga slipskador. Emaljen förblir inte bara intakt, den blir också ljusare och vitare. Allt tack vare glukosoxidas – ett enzym så naturlig att bin använder den för att hålla bakterier borta från sin honung.
När ett leende är naturligt lätt
Trots att den inte innehåller de vanliga hårda ingredienserna i samband med blekning ....Är Be you ett ytterst effektivt blekningssystem. Och helt naturligt – tack vare vår vän glukosoxidas.