Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Välj ditt land Sverige Sverige
Fraktfritt över 450 SEK
Leverans inom 3 till 5 arbetsdagar
Säker betalning med 3D Secure

Tandkräm Be you

Så fungerar skonsam blekning

Sex läckra smaker. Sex härliga färger. Långvarig fräschör. Skonsam, naturlig blekning. En ny dimension i munhälsa.  

Lyser upp din munvårdsrutin – perfekt för manuella och soniska eltandborstar.

Endast naturliga ingredienser - vi hatar SLS, Triklosan, blekmedel och mikroplastpartiklar

Fräsch, livfull, skonsam – en revolution för din munhälsa

Veganvibbar – absolut inga animaliska produkter

En tandkräm. Sex härliga smaker

Färger, vackra nog att lysa upp en måndagsmorgon. Smakkombinationer med wow-faktor. Välj beroende på ditt humör. Läcker, fräsch, frisk mun garanteras.

Växtbaserad healing

Härliga örter och naturliga ingredienser - inklusive extrakt från echinacea, bitter orange, devil’s claw and indian pennywort - ger näring åt vävnaden i munnen ... och hjälper till att stoppa inflammation.

Håll dig fräsch länge

Känn dig fräsch, känn dig trygg... långt efter att du borstat tänderna. Små mentolkulor i tandkrämen ger dig en uppfriskande och långvarig fräschör.

Varför Be you?

De livfulla färgerna. De läckra, fräscha smakerna. Skonsam blekning med ett naturligt enzym som också vårdar tandemalj och tandkött Be you  Vacker inifrån och ut.

Vit magi

Glukosoxidas låter lite skrämmande. Men det är faktiskt ett naturligt enzym som bleker tänderna försiktigt - utan blekmedel – och samtidigt vårdar tandemalj och tandkött. Magi.

Skonsam, naturlig, blekning – enzymatisk

Vackra, friska tänder ger dig självförtroende och livsglädje. Men blekning på vanligt sätt kan vara smärtsamt. Och det kan vara skadligt. Till skillnad från Be you whiteningtandkräm. Varför? Den bleker enzymatiskt ...

Ett enzym, en naturlig process, vitare tänder

Be you innehåller glukosoxidas – ett naturligt enzym. Det är ett protein som startar en metabolisk process. Glukosoxidas i munnen leder till bildandet av syre ... vilket i sin tur leder till skonsam blekning.

Två mycket önskvärda biverkningar

Först... i) glukosoxidasen omvandlas till väteperoxid i saliv ii) Detta bekämpar direkt bakterier. För det andra... i) Det aktiverar laktoperoxidassystemet i saliv ii) Detta har också en antibakteriell – samt en antiviral och svampdödande – effekt.

Tandemaljen... “I love you, honey”

Ingen skadlig blekning. Inga slipskador. Emaljen förblir inte bara intakt, den blir också ljusare och vitare. Allt tack vare glukosoxidas – ett enzym så naturlig att bin använder den för att hålla bakterier borta från sin honung.

När ett leende är naturligt lätt

Trots att den inte innehåller de vanliga hårda ingredienserna i samband med blekning ....Är  Be you ett ytterst effektivt blekningssystem. Och helt naturligt – tack vare vår vän glukosoxidas.

CS 5460

Den mest effektiva
tandborsten i världen?

Läs mer Köp

Rena tänder

Den ultimata guiden

Läs mer Köp

Reseset

Borsta tänderna
på resan

Läs mer Köp