Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Välj ditt land Sverige Sverige
Fraktfritt över 450 SEK
Leverans inom 3 till 5 arbetsdagar
Säker betalning med 3D Secure

Tandborste CS 5460

Skonsam mot tänder och tandkött

Var och en av de 5.460 borststråna i Curen® arbetar tillsammans för att bekämpa plack. Tuff mot plack. Skonsam mot tänder och tandkött. 

5 460 borststrån tätt packade på borsthuvudet för att ge en enastående rengöring.

Kompakt borsthuvud. Något vinklad. Optimal rengöring.

Borststrån i Curen®. Otroligt skonsamma, otroligt tunna – bara 0,1 mm i diameter.

Åttkantigt skaft. Gör det nästan omöjligt att inte borsta i rätt vinkel

5.460 goda skäl

Du kan lita på CS 5460 när det gäller att ta bort plack, förhindra emaljskador ... och ta hand om dina tänder och tandkött skonsamt och effektivt. Varför?  Ultra soft, skonsamma borststrån i Curen® (istället för konventionell nylonborst). 

Litet och kompakt borsthuvud

Det kompakta huvudet når alla svåråtkomliga ytor – som bakom kindtänderna och premolarerna. Och de böjer sig faktiskt. För känslan av vackra och rena tänder.

Håll rätt vinkeln...

... för optimal rengöring. Vinkla borsten i 45 grader – hälften på tanden, hälften på tandköttet. Borsta i små, skonsamma cirklar – med minimalt tryck. Lugnt och fint.

Upplev skillnaden

Tandläkare har rekommenderat våra tandborstar i mer än 40 år. När du en gång har provat dem ... byter du inte tillbaka. Utvecklad och tillverkad i Schweiz.

Fyrverkeri i färg

Efter år med samma gamla tråkiga val ... ser vi nu en explosion av vackra, glada färger. Denna tandborste finns nu i 36 färgkombinationer och dessutom i specialutgåvor.

välj färg

Öm, kärleksfull omsorg

Många borstar används med för hårt tryck... och med hårda borststrån. Detta leder till tandköttsskador. Våra ultramjuka borststrån i Curen® gör stor skillnad. De är skonsamma. Och de rengör enastående bra. 

Music maestro 

Borsta tand för tand i små, mjuka cirklar – med minimalt tryck. Många ultramjuka borststrån – tätt packade tillsammans – avlägsnar plack effektivt utan att orsaka skador. Håll tandborsten löst i handen... Som en fiolstråke.

Tandemalj är hårdare än stål

Men den behöver skonsam vård. Nu kan du lita på våra mjuka borststrån - för att ta bort plack utan att skada din emalj ... eller ditt tandkött.

5,460 är det magiska talet

5,460 är det magiska talet

5.460 borststrån - upp till tio gånger så många borststrån som i konventionella borstar - tätt packade tillsammans på borsthuvudet. Denna extra täta rengöringsyta är utformad för att förhindra karies och tandköttssjukdomar. CS 5460 är plackens värsta fiende.

Vad är det bästa sättet att borsta tänderna på?

Det finns många olika tekniker. Och varje mun, tand och interdentalutrymme är olika. Men det finns en beprövad metod som fungerar för alla. 

Börja med den bästa vinkeln – hälften på tänderna, hälften på tandköttet

Borsta skonsamt ... med minimalt tryck

Små, mjuka cirklar – låt din tandborste guida dig

HUR DU ANVÄNDER DIN CS 5460-BORSTE

Exponerade tandhalsar

Vad kan du göra åt dem?

Läs mer Köp

Reseset

Borsta tänderna på resande fot 

Läs mer Köp

Tandköttsvård

Rengöring istället för slitage

Läs mer Köp