Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Välj ditt land Sverige Sverige
Fraktfritt över 450 SEK
Leverans inom 3 till 5 arbetsdagar
Säker betalning med 3D Secure

Vi bjuder på den första

CS 5460 är vår klassiska, bästsäljande och mest rekommenderade tandborste. Den är ultramjuk och tät och skapar en oöverträffad borstningsupplevelse och långvarig fräschhet 

Vi vill gärna att du också provar den!  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och i det första mailet får du en kampanjkod för en gratis ultramjuk tandborste. Med koden behöver du bara handla Curaprox-produkter för minst 100:- i vår webbshop, så lägger vi till den kostnadsfria tandborsten till din beställning.

Prenumeration på nyhetsbrev

I Curaprox nyhetsbrev får du massor av användbart innehåll om hur du kan hålla dina tänder och ditt tandkött friska, information om nya produkter och fantastiska specialerbjudanden. Men om du bestämmer dig för att du inte längre få vårt nyhetsbrev kan du när som helst avsluta din prenumeration.

"Jag accepterar att få personliga reklammeddelanden om Curaden produkter, evenemang och kampanjer (inklusive erbjudanden och rabatter). Curaden kan kontakta mig via de kanaler jag har valt, till exempel e-post, SMS eller per post."
För mer information, inklusive hur du utövar dina rättigheter med avseende på den personliga information som vi har om dig, läs vår sekretesspolicy.