Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Välj ditt land Sverige Sverige
Fraktfritt över 450 SEK
Leverans inom 3 till 5 arbetsdagar
Säker betalning med 3D Secure

BDC Biologisk Protesvård

Tar hand om proteser och retainers

Med BDC är det dags att låta Moder Natur ta hand om dina proteser eller retainers – och din munhälsa – med citronsyra, havssalt och eukalyptusolja.

Rengör med citronsyra och havssalt

Håller dem utseendemässigt - och känslomässigt – som nya i flera år

Skyddar med eukalyptusolja

Naturlig, bevarande skötsel

Citronsyra och havssalt kombineras för att enkelt lösa upp matrester och plack. Till skillnad från andra aggressiva rengöringsmedel skadar BDC inte plasten. Så du kan hålla dina proteser eller retainers - som nya - i många år.

Förseglad med en kyss

Eukalyptusolja ger BDC en fräsch, välsmakande pitch – samt läkande, antiinflammatoriska egenskaper. Som om allt detta inte var nog, förseglar den också och skyddar plasten – inklusive alla befintliga mikrosprickor – med en mikrofilm.

En enkel match...

Ge din protes eller retainer den vård - och finish – den förtjänar med Curaprox tandborstar. Att ta bort matrester och plack blir en enkel match – och vi garanterar att plasten inte blir repad. Använd BDC protesborsten för proteser eller retainers och CS 5460 för kvarvarande tänder.

Moder Natur vet bäst.

På Curaprox börjar vi med att fråga "hur kan naturen hjälpa till"? Det är därför BDC är så bra för din munhälsa. Och det är därför BDC håller dina proteser eller retainers så gott som nya i flera år.

BDC: Vad är skillnaden?

Skillnaden är naturliga ingredienser. Det är rengöringskraften hos citronsyra och havssalt. Och ett läckert skydd av eukalyptusolja. Inga mikrosprickor... så inga gömställen för smittämne.

Citronsyra

Det är ett av naturens finaste lösningar - och den viktigaste rengöringsingrediens i BDC 100 Daily och BDC 105 Weekly. Det gör det lätt att få bort matrester, fläckar och bakterier och avlagringar på proteser och retainers - förhindrar även uppkomst av mikrosprickor.

Eukalyptusolja

Eukalyptusolja ger maximal friskhet till dina proteser eller retainers. Det är antiinflammatoriskt. Och det förseglar och skyddar plasten genom att bilda en mikrofilm.

Havssalt

Ingen exceptionell, gourmetmåltid skulle vara komplett utan havssalt. Vi tror att detsamma gäller för exceptionella proteser och bettskenor. Havssaltet stabiliserar och kompletterar citronsyrans rengöringseffekt.

Behöver jag verkligen borsta mina proteser eller bettskenor?

Vi vet att du vill att dina proteser eller bettskenor ska vara superbekväma. Så vi vet också att du snabbt och enkelt vill borsta bort resterna av eventuella avlagringar upplösta och desinficerade av BDC 100 Daily och BDC 105 Weekly.

Rengör skonsamt

Kemikalier kan attackera bakterier. Men de angriper också plast, skapar mikrosprickor - en grogrund för smittämne. Till skillnad från de andra använder BDC naturlig citronsyra, havssalt och eukalyptusolja - för att ta bort matrester och bakterier. Och för att vårda proteser och retainers.

CS 5460

Rengör och stimulerar tandköttet

Läs mer Köp

Implant

För underhåll av implantat eller proteser

Läs mer Köp

CS 708

För att nå svåråtkomliga ytor

Köp