Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Välj ditt land Sverige Sverige
Fraktfritt över 450 SEK
Leverans inom 3 till 5 arbetsdagar
Säker betalning med 3D Secure

Nyhetsbrev

Vad innehåller nyhetsbrevet?

Prenumerera på Curaprox-nyhetsbrev för att få de senaste uppdateringarna inom munvård. Curaprox ger information om munhygien och spännande nya produkter. För dem som älskar ett fynd, håller vi er också regelbundet informerade om våra bästa erbjudanden och rabatter.

link

Vilka är fördelarna?

Genom att anmäla dig till Curaprox-nyhetsbrev kan du hålla dig uppdaterad om de senaste tävlingarna, rabatterna och specialerbjudandena från Curaprox. När du registrerar dig får du tillgång till exklusiva kuponger som endast är tillgängliga för våra nyhetsbrevsprenumeranter. Prenumerera på nyhetsbrevet nu.

link

Hur ofta får jag Curaprox nyhetsbrev?

Du kommer att få information och spännande erbjudanden några gånger i månaden. Vi kommer också att informera dig om exklusiva specialerbjudanden och rabatter när de uppstår. Prenumerera på nyhetsbrevet nu.

link

Hur registrerar jag mig?

För att njuta av fördelarna med Curaprox nyhetsbrev behöver du bara ange din e-mail adress på vår registreringssida. Du kommer då att få ett bekräftelsemail med en länk till registreringen. Om du redan har ett användarkonto kan du ändra dina nyhetsbrevinställningar i motsvarande avsnitt i menyn under ”Mitt konto”. Prenumerera på nyhetsbrevet nu.

link

Hur avregistrerar jag mig?

Om du vill avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet kan du göra det via länken längst ner i varje nyhetsbrev. Om du har ett användarkonto kan du avmarkera kryssrutan för nyhetsbrevet under ”Personlig information” i ”Mitt konto”.

Om du har problem med att avsluta prenumerationen, kontakta oss via kontaktformuläret. Vi kommer att svara på din förfrågan så snart som möjligt.

link