Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Välj ditt land Sverige Sverige
Fraktfritt över 450 SEK
Leverans inom 3 till 5 arbetsdagar
Säker betalning med 3D Secure

Garanti och returer

Vilken typ av garantier erbjuder ni och vad betyder de?

Alla våra produkter har utvecklats för att uppfylla högt ställda kvalitetsförväntningar och har som ett resultat av detta en lång livslängd. 

Vi erbjuder dock endast garantier för våra Curaprox-soniska eltandborstar. Dessa garantier gäller i två år. Du har också möjlighet att förlänga garantin helt gratis i ytterligare ett år. För att göra detta, gå till ditt användarkonto och förläng garantin under "Registrerade produkter”.

link

Hur förlänger jag garantin för min Hydrosonic-eltandborste?

Dra nytta av vår förstklassiga kundservice och förläng garantin på någon av våra soniska eltandborstar. Gå bara till Registrerade produkter i ditt användarkonto och registrera en ny produkt. Detta kommer att förlänga garantin från två till tre år.

Om du ännu inte har ett Curaprox-användarkonto är det dags att skaffa ett! För att komma igång, klicka på Logga in i menyn högst upp på webbsidan.

link

Min produkt är felaktig - vad ska jag göra?

Meddela oss om den felaktiga produkten så snart som möjligt med hjälp av kontaktformuläret eller via telefon, 042-12 88 00. Vi återkommer sedan med vidare information och instruktioner. 

link

Hur kan jag returnera eller byta en produkt?

Du kan returnera produkter till Curaprox inom 30 dagar, oöppnade och i originalförpackningen. Om varan är som ny återbetalas det betalda beloppet via den betalningsmetod som används. Det tar cirka 3–10 arbetsdagar att bearbeta en retur när den har mottagits.

Skriv till oss med hjälp av kontaktformuläret eller ring oss på 042-12 88 00. Vi återkommer sedan med vidare information och instruktioner. 

link

Hur lång tid har jag på mig att returnera en vara efter att den ankommit?

Du kan returnera produkter inom 30 dagar från den dag då varorna levererades till dig. Om det redan har gått 30 dagar, vänligen kontakta vår kundtjänst med hjälp av kontaktformuläret och vi kommer att behandla ditt ärende på individuell basis.

link

Kan jag returnera alla varor?

Vi accepterar i allmänhet retur av alla produkter som fortfarande finns i sin originalförpackning. Tyvärr kan vi inte acceptera retur av hygienprodukter som har öppnats. Dessa inkluderar tandborstar, tandkräm, mellanrumsborstar, nappar etc.

Skriv till oss med hjälp av kontaktformuläret eller ring oss på 042-12 88 00. Vi återkommer sedan med vidare information och instruktioner. . 

link

Pengarna-tillbaka garanti för Curaprox soniska eltandborstar

Fungar inte vår Hydrosonic-eltandborste för dig? Du kan returnera den inom 30 dagar efter köpet så ger vi dig pengarna tillbaka.

Skriv till oss med hjälp av kontaktformuläret eller ring oss på 042-12 88 00. Vi kommer då att informera dig om nästa steg.

link

Hur returnerar jag en felaktig Hydrosonic-eltandborste?

Du kan komma i kontakt med vårt kundtjänstteam via vårt kontaktformulär eller per telefon 042-12 88 00, vardagar 08.00 - 16.30.

Om du inte kan lösa felet med hjälp av vårt kundserviceteam skickar vi dig en förbetald returetikett. Du kan sedan returnera Hydrosonic-eltandborsten gratis med en beskrivning av felet.

link